英语资讯
News

2014年高考英语(大纲卷)听力mp3下载

Source: 恒星英语学习网    2017-07-27  我要投稿   论坛   Favorite  

第一节 (共 5 小题;每小题 1 分,满分 5 分)

听下面 5 段对话。 每段对话后有一个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。 听完每段对话后,你都有 10 秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。 每段对话仅读一遍。

例: How much is the shirt?

A. £ 19. 15.          B. £ 9. 18.            C. £ 9. 15.

答案是 C。

1. What does the woman want to do?

A. Find a place.            B. Buy a map.              C. Get an address.

2. What will the man do for the woman?

A. Repair her car.         B. Give her a ride.               C. Pick up her aunt.

3. Who might Mr. Peterson be?

A. A new professor.                    B. A department head.                 C. A company director.

4. What does the man think of the book?

A. Quite difficult.                       B. Very interesting.                     C. Too simple.

5. What are the speakers talking about?

A. Weather.                                B. Clothes.                                 C. News.

第二节 (共 15 小题;每小题 1 分,满分 15 分)

听下面 5 段对话或独白。 每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。 听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题 5 秒钟;听完后,各小题给出 5 秒钟的作答时间。 每段对话或独白读两遍。

听第 6 段材料,回答第 6、7 题。

6. Why is Harry unwilling to join the woman?

A. He has a pain in his knee.               B. He wants to watch TV.            C. He is too lazy.

7. What will the woman probably do next?

A. Stay at home.                        B. Take Harry to hospital.            C. Do some exercise.

听第 7 段材料,回答第 8、9 题。

8. When will the man be home from work?

A. At 5:45.                                B. At 6:15.                               C. At 6:50.

9. Where will the speakers go?

A. The Green House Cinema.       B. The New State Cinema.           C. The UME Cinema.

听第 8 段材料,回答第 10 至 12 题。

10. How will the speakers go to New York?

A. By air.                                  B. By taxi.                                 C. By bus.

11. Why are the speakers making the trip?

A. For business.                         B. For shopping.                        C. For holiday.

12. What is the probable relationship between the speakers?

A. Driver and passenger.             B. Husband and wife.                  C. Fellow workers.

听第 9 段材料,回答第 13 至 16 题。

13. Where does this conversation probably take place?

A. In a restaurant.                       B. In an office.                           C. In a classroom.

14. What does John do now?

A. He’s a trainer.                 B. He’s a tour guide.                   C. He’s a college student.

15. How much can a new person earn for the first year?

A. $10,500.                                    B. $12,000.                                    C. $15,000.

16. How many people will the woman hire?

A. Four.                                           B. Three.                                   C. Two.

听第 10 段材料,回答第 17 至 20 题。

17. How long has the speaker lived in a big city?

A. One year.                              B. Ten years.                              C. Eighteen years.

18. What is the speaker’s opinion on public transport?

A. It’s comfortable.                    B. It’s time-saving.                     C. It’s cheap.

19. What is good about living in a small town?

A. It’s safer.                        B. It’s healthier.                          C. It’s more convenient.

20. What kind of life does the speaker seem to like most?

A. Busy.                                    B. Colourful.                                    C. Quiet.

录音原文

Text 1

W: Excuse me. This is the address. How do I find it?

M: Right. You’ll need a street map. Here’s one, and I’ll show you where it is.

Text 2

W: Oh my! My car broke down, and I have to meet my aunt at the railway station before noon.

M: You’re lucky. I can drop you off on my way.

Text 3

W: Did you hear that Mr. Peterson is coming next week, Gordon?

M: Yes, so I called all the department heads to my office this morning. We need to give him reports on our program.

Text 4

W: I hope you like the book I lent you. I wasn’t sure if you’d be interested.

M: I had the same doubt at first. But once I started, I simply couldn’t put it down.

Text 5

W: What is going on? It’s May, and we still have to wear warm clothes.

M: Well, there’s some good news on the radio. You probably can wear shorts tomorrow.

Text 6

W: Harry, let’s play some ping-pong today.

M: I’d love to play a set or two, but my right arm hurts. I’ve decided to stop playing ping-pong until it feels better.

W: Well, how about going skating?

M: I’d like to, but my knee hurts, too.

W: Harry, stop making excuses! You’re just lazy.

M: No, I’m not! You know, there’s a basketball match on TV today. Let’s just stay home and watch it.

W: OK. You stay, and I’ll play with Helen.

Text 7

W: What do you want to do tonight?

M: How about going to the cinema? I should be home from work at 5:45. Then we can go out and eat before we see a film.

W: What do you want to see?

M: There’s a good art film at the Green House Cinema.

W: Let’s see…it starts at 6:15. I don’t think we can get there in time to see the beginning. How about the action film at the New State Cinema? It starts at 6:50. Perhaps the 7:00 one at the UME Cinema is even better. It stars Jackie Chan.

M: OK, that’s fine. I like him, too.

Text 8

M: Hey, Lucy. Do you have some time to talk about next week’s trip with me?

W: Sure, Dave.

M: OK. So, we’re leaving on Monday from Hartsfield International Airport, and returning on Friday. Do we take ourselves to the airport? Maybe we need to book a taxi, or just go by bus.

W: No, we don’t have to. The company car will pick us up and take us there.

M: Oh, that’s good. When?

W: Our flight leaves at 11:00 a.m., so they should pick us up between 8:00 and 9:00 a.m. Besides, the company pays for our trip, including hotel and food.

M: How much will that be?

W: Well, New York is a pretty expensive city. So, each of us will get $200 a day.

M: Oh, OK. Thanks for telling me that.

W: You’re welcome.

Text 9

W: Please sit down. Let’s see…you’re Mr. Smith. Is that correct?

M: Yes. John Smith.

W: And you’re interested in this job?

M: Yes, I am. I’ll graduate from college the coming June. My major is Chinese.

W: I see. Have you ever done any work in this field?

M: Yes, I used to be a tour guide for Chinese travellers.

W: Good. Now, how much money do you expect to have for a year?

M: From what I’ve read, it seems that a starting pay would be around $12,000 a year.

W: Here, you would start at $10,500 for the first year…a kind of training period. Then you would go to $15,000.

M: That sounds fair enough. What do you think are the chances for me to get a job here?

W: Well, I’m talking to three people today and four tomorrow. We’ll be hiring two people. You’ll hear from us sometime next month. Good luck! And thanks for coming in today.

Text 10

M: Well, I’d love to share with you my personal opinions on city life and life in small towns. I grew up in a small town until I was 18 and then moved to a big city, so I have experienced the good and bad sides of both. I never thought that I would like living in a big city, but I was wrong. After ten years of living in one, I can’t imagine ever living in a small town again. Surely small towns and big cities both have some problems in terms of transport. In a small town, you have to own a car to make life comfortable. You can’t get around without one because there isn’t any kind of public transport. Big cities generally have heavy traffic and expensive parking, but there you have a choice of taking public transport, which is cheaper than driving. So, if you don’t have a car, you’d better live in the city. I also love the exciting life in big cities. I can always enjoy a lot of films, concerts, and other wonderful shows. However, these things are not common in small towns. The final thing I like about large cities is that you can meet different kinds of people. However, you seldom find such a variety of people in a smaller town. I think that living in an area where everyone was just like me would quickly become dull. Of course, safety should be considered, and that’s one area where small towns are better than big cities. Still, I would rather be a bit more careful and live in a large city than to feel safe but dull.

第一部分(共 20 小题;每小题 1 分,共 20 分)

1. A        2. B       3. C      4. B       5. A        6. B       7. C       8. A        9. C       10. A 11. A      12. C      13. B      14. C      15. A      16. C      17. B      18. C      19. A      20. B


将本页收藏到:
上一篇:2014年江苏省高考英语听力mp3下载
下一篇:2014年福建省高考英语听力mp3下载

最新更新
论坛精彩内容
网站地图 - 学习交流 - 恒星英语论坛 - 关于我们 - 广告服务 - 帮助中心 - 联系我们
Copyright ©2006-2007 www.Hxen.com All Rights Reserved